joi, 30 decembrie 2010

Veşti din China

Intrarea în Anul Iepurelui, pregătiri din plin şi în România. Tot mai multe bijuterii specifice sunt prezente pe piaţă. Alegeţi în cunoştinţă de cauză:

BRĂŢARA DE JAD A IEPURELUI 179

Brăţara de jad a Iepurelui destinată bărbaţilor şi femeilor care- şi doresc noroc


Va începe în curând Anul Iepurelui ( semnul cel mai vesel din astrologia chineză) şi de aceea m- am gândit să prezint dintre bijuteriile ancestrale un talisman capabil să
atragă întreaga energie pozitivă a acestei perioade.

M- am bucurat tare mult să descopăr Brăţara de jad a Iepurelui. Este alcătuită dintr- o bară de jad alb pe care este sculptat un iepure aducător de noroc, 6 bănuţi de jad alb şi 16 perle de jad galben. Brăţara are un şnur de mătase ajustabil, ceea ce face ca ea să poată fi purtată atât de femei cât şi de bărbaţi. Totuşi, punctul de interes maxim al brăţării îl constituie credinţa în Anul Iepurelui şi în puterile pietrei de jad, profund ancorată în tradiţiile chineze.

Semnificaţia Iepurelui şi anului său magic

Ceea ce caracterizează semnul astrologic chinezesc al Iepurelui este faptul că este cel mai vesel dintre cele douăsprezece semne zodiacale. Este totodată şi cel mai rafinat dintre cele douăsprezece animale, iar energia pe care o insuflă acestui an cu totul special este marcată de bunătate şi delicateţe. Anul Iepurelui aduce pace şi satisfacţie, fiind diferit din toate punctele de vedere de Anul Tigrului care îl precede.

Iepurele este rapid, rafinat şi ambiţios, iar anul ce vine se anunţă a fi un an plin de reuşite. Mai mult, Iepurele simbolizează şi aduce cu sine noroc, personificând totodată amabilitatea, rafinamentul şi eleganţa, calităţi pe care vi le puteţi însuşi dacă puteţi profita de şansele pe care le aduce acest an şi care vă vor servi pentru a ajunge la succes şi bunăstare.

Iepurele este viclean şi intuitiv. El prevede apariţia evenimentelor şi favorizează şansa în ce priveşte cele mai bune oportunităţi în afaceri, dar şi în viaţa personală, aducând cu sine astfel securitate şi stabilitate financiară. Puteţi ajunge la toate acestea datorită energiei Anului Iepurelui, favorizată de această brăţară de jad.



Aştept comentarii, întrebări, comenzi. Setul complet conţine în plus faţă de brăţară o piatră albă de jad şi o punguţă din satin roşu.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentaţi AICI

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.