duminică, 2 ianuarie 2011

Bijuterii ancestrale: Brăţara de jad a Iepurelui

Brăţara de jad a Iepurelui destinată bărbaţilor şi femeilor care- şi doresc să aibă mai mult noroc


Va începe în curând Anul Iepurelui ( semnul cel mai vesel din astrologia chineză) şi de aceea m- am gândit să prezint dintre bijuteriile ancestrale un talisman capabil să
atragă întreaga energie pozitivă a acestei perioade.


M- am bucurat tare mult să descopăr Brăţara de jad a Iepurelui. Este alcătuită dintr- o bară de jad alb pe care este sculptat un iepure aducător de noroc,
6 bănuţi de jad alb şi
16 perle de jad galben.
Brăţara are un şnur de mătase ajustabil, ceea ce face ca ea să poată fi purtată atât de femei cât şi de bărbaţi.

Totuşi, punctul de interes maxim al brăţării îl constituie credinţa în Anul Iepurelui şi în puterile pietrei de jad, profund ancorată în tradiţiile chineze.

Semnificaţia Iepurelui şi anului său magic

Ceea ce caracterizează semnul astrologic chinezesc al Iepurelui este faptul că este cel mai vesel dintre cele douăsprezece semne zodiacale. Este totodată şi cel mai rafinat dintre cele douăsprezece animale, iar energia pe care o insuflă acestui an cu totul special este marcată de bunătate şi delicateţe. Anul Iepurelui aduce pace şi satisfacţie, fiind diferit din toate punctele de vedere de Anul Tigrului care îl precede.

Iepurele este rapid, rafinat şi ambiţios, iar anul ce vine se anunţă a fi un an plin de reuşite. Mai mult, Iepurele simbolizează şi aduce cu sine noroc, personificând totodată amabilitatea, rafinamentul şi eleganţa, calităţi pe care vi le puteţi însuşi dacă puteţi profita de şansele pe care le aduce acest an şi care vă vor servi pentru a ajunge la succes şi bunăstare.

Iepurele este viclean şi intuitiv. El prevede apariţia evenimentelor şi favorizează şansa în ce priveşte cele mai bune oportunităţi în afaceri, dar şi în viaţa personală, aducând cu sine astfel securitate şi stabilitate financiară. Puteţi ajunge la toate acestea datorită energiei Anului Iepurelui, favorizată de această brăţară de jad.

Ştiai că jadul este una dintre pietrele cele mai apreciate? Aduce noroc şi izbândă celui care îl are!
Am să explic de ce este atât de preţuit de către chinezi indiferent că este vorba de cultura lor veche ori modernă. Era, şi este şi acum, purtat sub diverse forme de către cei care credeau în imensele lui puteri protectoare în ce priveşte boala şi rănirile accidentale. I se atribuiau proprietăţi spirituale şi era folosit ca piatră sacră în timpul ceremoniilor.
Jadul, sub orice formă, aduce posesorului său noroc, care este premisa reuşitei. Această piatră sporeşte simţul practic şi înţelepciunea, încurajează stabilitatea, armonia şi pacea, caracteristici specifice Anului Iepurelui. Prin urmare Brăţara de jad a Iepurelui este foarte indicat a se purta pe parcursul acestui an care va începe în curând.

Cât de valoros este jadul alb? Valoarea anumitor pietre
o depăşeşte pe cea a aurului


În China antică, jadul alb era atât de căutat, încât valoarea sa o depăşea pe cea a aurului. Dinastiile chineze vechi considerau jadul a fi sângele lui Pangu, zeul creator al Universului, sânge având diverse niveluri de puritate, cel mai avansat nivel fiind jadul alb. Este o gemă divină cu proprietăţi magice.
Jadul alb are reputaţia că aduce noroc şi bogăţie celui care îl posedă. Iar brăţara aceasta conţine mult jad: bara sculptată, cei şase bănuţi şi cele şaisprezece perle. Trebuie admis că o enormă cantitate de energie a norocului şi de atragere a bogăţiei emană din această superbă bijuterie.
Ce anume face jadul galben atât de special? Este un
emiţător de energie a fericirii

Cele şaisprezece mici perle de jad galben din această magnifică brăţară posedă facultatea de a induce purtătorului pacea interioară care, la rândul ei aduce bucurie şi fericire permanentă. Brăţara are ea însăşi o energie proprie care asigură o mare protecţie energetică celui ce o posedă. Acestea sunt aşadar atributele speciale ale jadului galben care, însă, ca şi celelalte varietăţi de jad, atrage norocul şi bogăţia. Purtând cât se poate des brăţara, îţi păstrezi nivelul de energie la gradul cel mai ridicat. Cum să înţelegi pe cineva care n- ar vrea să poarte brăţara, ştiind că fiecare dintre noi caută norocul, fericirea, succesul şi bogăţia?
Brăţara de jad a Iepurelui este oferită împreună cu câteva cadouri
Cadourile acestea au rolul de a spori şi mai mult puterile brăţării.

Primul cadou


O piatră de jad alb autentic pe care o poţi lua peste tot cu tine şi care serveşte la amplificarea puterii jadului din brăţară. Este însoţită de o frumoasă punguţă.

Al doilea cadou


O luxoasă punguţă din satin în care să- ţi păstrezi şi protejezi brăţara.

Ca orice produs al firmei, Brăţara de jad a Iepurelui este însoţită şi ea de o cărticică de instrucţiuni pentru ceremonialul de activare a capacităţilor brăţării după ce o vei primi.

Pregăteşte- te încă de pe acum pentru Anul Iepurelui comandând Brăţara de jad a Iepurelui


Toată China se pregăteşte în prezent pentru a întâmpina Anul Iepurelui. Ai ocazia să începi Anul Iepurelui scăldându- te în imensa energie pozitivă pe care o creează acest talisman. Mai ales reţine că este un stoc limitat de astfel de brăţări în acest moment!

Mulţumesc pentru că aţi avut răbdarea să citiţi cele de mai sus şi pentru eventuale comentarii.

3 comentarii:

  1. Buna,

    O intrebare, te rog, stii cumva de unde pot cumpara o astel de bratara?!?!?

    Multumesc!

    Astept raspuns la adresa de email: maria_hill21@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Saptamana viitoare - sper- voi deschide un site pentru bijuterii si obiecte de arta asiatice. Pana atunci, voi posta azi cateva bratari ce pot fi purtate si de barbati.

      Ștergere

Comentaţi AICI

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.