joi, 28 septembrie 2017

De-ale mele: colțunași fierți în apă, rețeta

     Cum vine toamna și începe școala, cum încep elevii să mă-ntrebe de mâncare chinezească! Am găsit cea mai completă rețetă chinezească de colțunași chinezești pe care am citit-o vreodată și o postez aici. Colțunașii aceștia, tradițional, se mănâncă la Sărbătoarea Primăverii, Anul Nou chinezesc, care e destul de departe acum, dar se mănâncă și la alte mari sărbători și, de fapt oricând vor chinezii să mănânce colțunași, așa cum facem și noi cu sarmalele. 
Cum peste câteva zile e ziua națională a Chinei, tot o foarte mare sărbătoare, cred că e potrivit să mâncăm colțunași. Mulțumesc autoarei site-ului de mâncare chinezească pentru rigurozitatea prezentării tuturor rețetelor. Deci rețeta de colțunași chinezești:

http://andreeachinesefood.blogspot.ro/2012/01/coltunasi-chinezesti.html


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentaţi AICI

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.