miercuri, 1 noiembrie 2017

Vești din China: Cel mai înalt legislator chinez se întâlnește cu Președintele Consiliului de Stat din Elveția

     Cel mai înalt legislator chinez, Zhang Dejiang, a avut o întâlnire marți cu Ivo Bischofberger, Președintele Consiuliului Statelor, camera superioară a Adunării Federale Elvețiene.
     China și Elveția trebuie să-și promoveze parteneriatul lor strategic în domeniul inovării, a arătat dl Zhang, Președinte al Comitetului Permanent al Adunării Populare Naționale ( APN, parlamentul chinez) . APN este gata să colaboreze cu Adunarea Federală Elvețiană pentru întărirea schimburilor și cooperării, să mărească încrederea politică reciprocă și să împărtășească experiențele în ce privește legislația și guvernarea statului, în scopul promovării economice, comerciale și culturale, a declarat dl Zhang. Dl Zhang a făcut pentru delegația elvețiană o prezentare a celui de-al 19-lea Congres Național al Partidului Comunist Chinez, arătând că în acest moment China lucrează pentru atingerea obiectivelor stabilite la congres.
     Dl. Bischofberger a salutat la rândul său bunele relații între Elveția și China și a subliniat că această vizită i-a permis să descopere obiectivele stabilite la congres. Adunarea Federală Elvețiană va continua să joace un rol activ în aprofundarea prieteniei cu China, a arătat el.

( preluare după Xinhua)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentaţi AICI

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.