sâmbătă, 1 octombrie 2011

TEFL Course

UN ANUNT CE PARE OK:

Cu certificatul TEFL devii profesor internaţional de limba engleză, în doar patru săptămâni

OK Service lansează în premieră în România cursurile TEFL şi oferă posibilităţi de angajare ca profesor internaţional de limba engleză, cu venituri de până la 65 000 EURO

[Ploieşti, 27 septembrie 2011] - OK Service Corporation, unul dintre principalii jucători de pe piaţa de training din România, a dat startul primei sesiuni a cursurilor Teaching English as a Foreign Language (TEFL) pe 26 septembrie şi în doar patru săptămâni primii cursanţi vor obţine certificatul TEFL recunoscut internaţional şi o nouă calificare ca profesor internaţional de limba engleză. Cursul se adresează persoanelor cu studii superioare care cunosc limba engleză cel puţin la nivel mediu şi oferă posibilitatea de a găsi un loc de muncă de profesor, trainer sau traducător de limba engleză foarte bine plătit oriunde în lume. Veniturile anuale reprezintă sume cuprinse între 35 000 şi 65 000 EURO, mii de posturi fiind disponibile la această oră în întreaga lume. OK Service sprijină absolvenţii cursurilor în găsirea unui loc de muncă oriunde îşi doresc, având parteneri în cele mai importante centre universitare atât din Europa, cât şi din Asia sau Statele Unite ale Americii.

OK Service TEFL Course este cea mai rapidă şi eficientă metodă de a atinge obiectivele profesionale, având la bază o programă nouă, adaptată nevoilor de instruire a cursanţilor. Cursurile sunt ţinute de profesori nativi cu experienţă internaţională în predarea limbii engleze pentru adulţi şi a cursurilor TEFL / TESOL. Teaching English as a Foreign Language înseamnă certificarea aptitudinilor necesare pentru a preda oricăror grupe de vârstă, la orice nivel al cunoaşterii limbii engleze.

Certificatul este recunoscut de către marile companii care necesită traducători sau traineri pentru predarea limbii engleze angajaţilor, sau în cadrul taberelor de vară, al programelor de lungă şi scurtă durată, concepute atât pentru copii, cât şi pentru adulţi. Având această certificare, se consideră că posesorul deţine cunostinţe privind gramatica şi vocabularul limbii engleze, cât şi abilităţi didactice necesare în cadrul cursurilor pe care le va susţine.

„În contextul actual al locurilor de muncă, certificatul TEFL reprezintă o reală şansă pentru orice persoană cu studii superioare, care cunoaşte engleza cel puţin la nivel mediu, de a-şi găsi un loc de muncă bine plătit şi într-un timp scurt, atât în România, cât şi în afară, în funcţie de interesele şi dorinţele fiecăruia” declară dl. Florin Bocioacă, Preşedinte OK Service Corporation.

Mai multe detalii despre sesiunile de pregătire TEFL pot fi accesate pe site-ul dedicat: http://www.tefl.ro/index.html.

*
Pentru detalii sau informaţii de presă contactaţi:
NNC Services – PR & Communication Unit
Persoană de contact: Andrada Radu, PR Representative
E-mail: andrada.radu@nnc-services.com
Telefon : 0746.070.887
www.nnc-services.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentaţi AICI

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.