luni, 3 ianuarie 2011

Bijuterii ancestrale: Brăţara cu 7 sipete tibetane

BRATARA CU 7 SIPETE TIBETANE

Un cadou deosebit pentru persoane deosebite

Creaţie a bijutierilor tibetani, are o semnificaţie aparte!

Fiecare dintre cele 7 sipete are un scop spre binele celei care poartă brăţara, iar reunite, cele 7 sipete, înşirate pe un lănţişor din metal lucrat după tradiţii tibetane ancestrale, sunt un real izvor de bine.
Ce sunt aceste 7 sipete? În primul rând nişte bijuterii rafinate din argintul cel mai fin.
Apoi, ca fiecare dintre bijuteriile pe care le purtăm, are o semnificaţie aparte.
Cunoaşteţi semnificaţia bijuteriilor pe care le purtaţi? Nu? Nu- i de mirare, pentru că totul în ziua de azi a devenit obiect, pur şi simplu, iar legătura cu tradiţia fiecărui neam, popor, se estompează tot mai mult, ori s- a pierdut deja.

Brăţara cu 7 sipete tibetane
Înainte de luna nouă şi pe lună nouă, această brăţară sporeşte şansele de noroc, siguranţă financiară, calm spiritual, bogăţie. E bine uneori să credem în puterea de a înfăptui miracole.
De ce nu acum?
Fiecare dintre cele 7 sipete are incrustat un semn aducător de energie pozitivă, iar brăţara a fost încărcată de călugări budişti cu energie spirituală printr- un ritual tibetan secret. Aceste energii îi ajută pe cei curajoşi în ceea ce şi- au propus, îi protejează pe cei slabi împotriva răului şi îi conduce pe cei aleşi de soartă spre bogăţie.

E bine de ştiut că totuşi puterea legendară a acestei bijuterii rezultă din credinţa în ea, împletită cu magia pe care o degajă prin ea însăşi datorită metalelor din care este lucrată şi simbolurilor încrustate pe sipete. Setul bijuteriei include şi un ghid de utilizare, unde vei regăsi pentru cele 7 sipete rugăciunea corespunzătoare. Primeşti brăţara încărcată deja cu energie, care însă trebuie întărită la fiecare lună nouă, adică o dată în fiecare lună.




Fiecare dintre cele 7 sipete are o semnificaţie aparte şi poate fi folosit şi separat, individual ca medalion.

De pildă,


Sipetul cu urnă sfântă
Acest sipet magic stimulează renaşterea şi reînnoirea. Pentru tot ce necesită a fi revitalizat în viaţa ta, indiferent că e vorba de relaţii personale, finanţe, sănătate, etc însoţeşte acest sipet de rugăciunea corespunzătoare şi vei vedea ce se întâmplă.

Setul complet al bijuteriei mai cuprinde un flacon cu tămîia îngerilor şi cărticia de activare a energiei brăţării.

Mulţumesc pentru comentariile pe care le veţi face.

2 comentarii:

  1. cum pot intra in posesia unei bratari? multumesc

    RăspundețiȘtergere
  2. Acum am vazut comentariul care a intrat gresit la " Spam" . Modul de comanda/ livrare e prezentat intr- o postare anterioara, dar il redau mai jos din nou.

    Plata se face in avans ( la toate comenzile pe internet e la fel) , dupa ce luati legatura cu mine si prezentati comanda.
    Livrarea se face in minim 2 saptamani si maxim 4 de la data platii/ comenzii, prin curier special sau o alta modalitate convenita de acord cu clientul.

    Astept comanda la: mariabalasa2008@gmail.com

    RăspundețiȘtergere

Comentaţi AICI

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.