joi, 22 noiembrie 2012

Veşti din China:China va simplifica administrarea investiţiilor străine directe


Conform unui anunţ făcut prin Xinhua, Administraţia naţională pentru schimburi va simplifica procedurile de administrarea investiţiilor străine directe, în scopul încurajării comerţului Administraţia naţională pentru schimburi.
Conform noilor cerinţe, în jur de 49 de proceduri vor fi anulate ori simplificate începând cu 17 decembrie, după cum a anunţat miercuri.
Procedurile anulate includ proceduri de aprobare pentru deschiderea unui cont, plata şi reglementarea schimburilor, transferurile transfrontaliere pentru comerţ convenţional. Procedurile de aprobare pentru reinvestiţii de fonduri obţinute în mod legal de către investitorii străini în China vor fi de asemenea anulate.
Tipurile de conturi pentru investiţiile străine directe vor fi reduse. Procedurile de înscriere şi confirmare vor fi simplificate. În afară de aceasta, restricţiile asupra circulaţieie fondurilor din conturi de investiţii străine directe se vor relaxa, conform agenţiei amintite.
Un responsabil al Administraţiei naţionale pentru schimburi a indicat că un total de 35 de proceduri de aprobare vor fi anulate şi 14 simplificate. Reajustarea va contribui la reducerea costurilor întreprinderilor şi îmbunătăţirea eficienţei în scopul de a servi mai bine economia reală.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentaţi AICI

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.